swedeagency.se - artistförmedling
Band & Trubadur

THOORD

Vi i THOORD spelar helt egen musik i rockstuket.


Zitter

Zitters självproklamerade beak n’ roll machine music är en rifforienterad blandning av punkrock och hårdrock toppad med mjukvaruskrammel. Soundet benämns ofta som “unikt” av recensenter. Medryckande melodier förenar bandets bensprattelframkallande rockrökare och metalliska tunggungare.


När den bastrakterande sångaren Fred Z, gitarristen Björn Gustaf och mjukvarutrummisen MacCalico Adee släpps lösa på en scen kan deras spontankoreografiska liveframträdanden kan sluta hur som helst . Ingen lämnas oberörd. För Zitter gäller bara en sak: We are here to entertain you!

Madeleine Ericsson

Madeleine Ericson är en spännande singersongwriter/multiinstrumentalist, som producerar sin musik på egen hand. Hon föredrar helt enkelt att måla fram hela ljudbilden själv. Hon har spelat på festivaler, haft konserter och totalt sju av sina låtar spelade i radion i Sverige, varav en i USA 2012 och Norge 2023. Musiken är stora passionen som för henne fram med ett enormt driv. Musik som har gett många reaktioner, som visar på att det har ett djupare värde. Sång, musik och texter för att leta sig in och lysa upp hjärtan. Hennes senaste EP "Stay Alive" är full av energi varvat även med något softare inslag, för att hålla en levande.. Den har tagits väl emot och låten "Stream" har klättrat upp på listor på Spotify som "Top i Pop" & "International hits". Djup i texten, men glimten i ögat.Hon är även aktuell med boken "Texter & bilder för livets alla stunder", för att ge det där man behöver för stunden.

William Sundman

William Sundman Sääf är vissångaren som återkommande jämförs med
Fred Åkerström och Sven-Bertil Taube och som underhåller och berör med sina lika traditionella som nyskapande tolkningar av den svenska visskatten. Repertoaren sträcker sig från medeltida ballader och folksånger till vår tids folkkära låtar och anpassas självfallet från spelning till spelning i samförstånd med arrangören. Största fokuset och ligger
oftast på visor från 60-70-talet av exempelvis Cornelis Vreeswijk och Olle Adolphson, Evert Taube och såklart Carl Michael Bellman.

Stefan Lindström

Låt oss presentera kompositören och el-violinisten Stefan Lindström. Han började spela fiol i 6 års ålder. Stefan är en musiker med bred erfarenhet av att både stå i studion och att spela live som artist i många olika sorters sammanhang. Han har en stor vana att samarbeta med andra musiker och artister i olika projekt.

Stefan Lindström deltog som kompositör och violinist i 2022 års säsong an Talang i TV4. På Audition framförde han sitt första egenskrivna stycke En Längtan och fick då Edward af Sillens Golden Buzzer och gick direkt vidare till den stora direktsända finalen där han slutade på en andraplats I tävlingen, med sitt mäktiga stycke Nangijala.

Båda låtarna som Stefan spelade i Talang 2022 har fått stor uppmärksamhet och blivit mycket omtyckta av en hel nation.

Nu är han redo för en karriär som violinist och kompositör.

Här finns nu tillfället att boka in en violinist som har en bred repertoar som passar på allt från bröllop och kalas till galor, event och TV produktioner.

Rasmus Nyvall

"Upptäck den dynamiska världen av saxofonist Rasmus Nyvall, där jazzens puls möter moderna beats. Med en unik fusion av saxofon och DJ-skicklighet skapar Rasmus en omisskännlig groove som tar lyssnarna på en resa genom ljudets riken. Varenda ton bär på en historia, och varje framträdande är en oslagbar upplevelse i fusionens konst."


Simon Andersson

Simon Andersson är ett musikaliskt kraftpaket och en prisbelönt artist. Med musikinfluenser som sträcker sig från rock'n'rollens tidiga dagar till den samtida musikscenen är han en mycket begåvad låtskrivare och producent från Malmö.

Vid elva års ålder gjorde han sitt första framträdande i nationell TV och fick sin första utmärkelse vid tretton års ålder. Efter gymnasiet tog han examen från Malmö Musikhögskola och gick musikproducentprogrammet med siktet inställt på en professionell karriär. Detta ledde till att han – några år senare, 2013, gick av Fonda-scenen i Hollywood som vinnare av "Årets bästa låt".


Vinsten gick inte obemärkt förbi och Simon fann sig snart uppträda live på amerikansk TV, bryta topp 80 på Music Rows Break-out Chart och delta på CMA Festival två år i rad.

Under 2019 samarbetade Simon med olika artister och DJ:s för att utforska okänt territorium och leta efter nya ljud. Hans musikaliska bakgrund och instrumentala färdigheter lägger en solid grund för en musikresa som bara har börjat.

Live in Color

Live In Color kommer från den idylliska staden Jönköping i Sverige och är en pop/rock-grupp som skickligt har utnyttjat en äventyrlig anda i sina musikaliska strävanden. Bandet grundades 2018 och består av tre begåvade bröder – Jesper, Anton och Linus – tillsammans med talangerna Tim och Melker.


Släppet av deras debutalbum, "One World" 2019, gav publiken en inblick i den distinkta ljudväv som definierar Live In Colors signaturljud. Samtidigt stärkte två singlar från det året, "You" och "Catch the Feeling", deras unika musikaliska identitet ytterligare. Noterbart är att "Catch the Feeling" valdes ut som det officiella soundtracket för European Universities Rowing Championships, vilket visar bandets anmärkningsvärda förmåga att skapa musik som tilltalar dom flesta musiksmaker.

Peppe Ekberg

Peppe Ekberg är en erfaren artist, musiker och låtskrivare som nästa år firar 20 år som liveartist.


The Blarney Bastards

The Blarney Bastards är ett balladband som spelar irländska sånger och danslåtar med ett sound destillerat från legendarer som The Dubliners, The Pogues, Clancy Brothers, Planxty och många fler. Med stark betoning på den irländska sångkulturen, de svängiga melodierna, smärta och humor så får de hela huset att svämma över med dans, sång, gråt och skratt varenda gång. Slainté mhath!

Carpusa Tango


Australiensk grupp

Mats Persson


Trubadur

Watts Up


Watts Up är kanske ett av Sveriges tightaste partyband - och får dansgolvet att gunga från första till sista låt. De kör en högoktanig och dansant mix av 70-talsdisco, pop och rock från 80/90-talen, svenska klassiker och moderna beats. Partyhits du garanterat känner igen. Bandet består av ett gäng rutinerade musiker med decennier av scenerfarenhet och som delar passionen att vilja skapa partystämning och musikalisk magi ihop.

The Ratz`n Roll

Rockhits

50&60 tals Rock genom 70 tals Glamrock till 80 tals Hårdrock
Covers och Original musik med tre album i bagaget spelar på motorträffar klubbar festivaler och privata fester. När ni vill få bra gung och höja stämningen på eran fest".

JAG & DU


JAG & DU ”Hits man minns”

Vi är bandet som spelar kända schlagers, pop, disco, låtar från70-, 80-, 90-talet ända fram till dagens datum i en härlig blandning av ”Hits man minns”. När vi drar i gång svänger det rejält. Ingen kan sitta still, musikglädjen på topp och alla vill sjunga med.

Med över 150 spelningar på två är har vi hunnit med både firmafester, födelsedagar, events, pubar, klubbar, danser, temafester, bröllop, och båtar. Publikantal har varierat allt mellan 25–3000.

Benzin


Benzin är bandet som rockar fett och ställer skåp med en massa härliga rock och partylåtar från de flesta decenium. Vad du än är ute efter, om det är ett live event, födelsedagsfest, kick-ff på jobbet, bröllopet, gårdsfesten, mc-klubben eller din lokala pub så har du kommit alldeles rätt!

Vi är ju dessutom Sveriges enda tributeband för Gasolin´och bjuder ibland upp till fest på danskt manér, Kim Larsen och Gasolin har producerat massor av hits som vi levererar med unik träffsäkerhet till vår publik. Ja, på danska :-)
Varning för drag och allsång!

One Day In Pain


One Day In Pain från Stockholm bjuder på dödsmetall som det ska vara. Rakt fram och utan pardon.

Med inspiration från band som Bolt Thrower och Asphyx maler bandet skoningslöst på framåt samtidigt som det är fullt röj på scen.


I Oktober 2023 så släpper bandet sin tredje skiva på Awakening Records

David Atenas


Atenas(so called when he goes with his band and David Atenas in acousticformat).


Maintainingroots in the Seattle sound of the 80s-90s, this new set includes songs that go from the 70s to the present, focusing on classic American rock re introduced in the unique style of Atenas and playedto the sound of his Martin.

Atenas combines original songs in both English and Spanish while easily adapting to any suggestions and anyneed. He is currently performing in Sweden and Spain.

Victor Dahlberg


Victor är en passionerad musikentusiast med en stark förkärlek för ljudteknik och musikproduktion. Genom åren han jag utvecklat sina färdigheter och kunskaper inom detta område till en professionell nivå.

Sebastian Caldas


“Sebastián Caldas Zeballos’s passion is contagious” was the way of defining the Swedish-Uruguayan interpreter when Kalle Moraeus reviewed Nowruz, the second solo album by the artist, on Swedish National Radio (P2 Musikrevyn).


“A guitarist to follow” wrote Göteborgsposten while reviewing “Guitarra Negra”, Caldas’s first solo recording.
Sebastian Caldas Zeballos was born in Montevideo, Uruguay in1977, and moved to Sweden at the age of two.


Roberto Aran


Roberto spelar musik från olika stilar i Latinamerika (Bossa Nova, Bolero, Samba, Salsa, etc.) med Jazzinfluenser, originalmusik (som i videon) men också covers från latin och rockmusik från 70-talet.

SCRUFF


Coverband som spelar på krogar, privat fester, motor träffar och firmafester mm

Elias Ringquist


Elias Ringquist -Soul röst och pianist med hits, sväng och själfulla ballader


Elias Ringquist är en av Sveriges största doldisar, särskilt om man tittar på erfarenheten och den stora produktionen av musik. Han är sångare, låtskrivare och pianist och har tävlat som finalist i Idol. Han har skrivit över 200 låtar och gett ut flera album och singlar, även under artistnamnet Shy.


Elias kan bokas som pianist eller artist till event, bröllop och begravning. Som pianist erbjuder Elias en blandning av salongspiano, stämningsmusik och klassiska ever greens.


Mr Medley


Jazz, Latin, Vals, Dansbands musik, evergreen.

Italiensk och tysk musik.

Musik stil beroende på instrument. Er det på el-orgel blir det med rytme


Bland annat musik man kan dansa till.

På flygel mera klassisk piano musik och Jazz.
Passar Lounge och hotell bla.


Band Of Glory


Band of glory erbjuder en helhetslösning.

Partyband, dansband, middagsunderhållning och quiz m.m.


Bandet har ljud- och ljusteknik av högsts kvalité.

22 for Silicon Alone


Internationellt band med hög standard som turnerat i ett flertal länder.

D Roxx Musician


D Roxx Musician - Lounge Trubadur, Instrumental musik på gitarr med sång


Horse Of Troja


Horse Of Troja är ett band som är från Hudiksvall, Stockholm, Helsingborg och spelar 80 Tals Hårdrock.

De slutade spela som band i början på 90 talet, men år 2000 skickades det in en
demoskiva till Sweden Rock Magazine och vi fick skivan recenserad med bra kritik,
jämfördes bland annat med Rainbow och Phenomina.

2017 släppte vi 9st låtar på Spotify och tack vare Mp3 så har låtarna hittat runt om i
världen. Har spelats på radio i bla. USA, Mexico, Australien, England, Tyskland, Polen.

Daniel Kemish


En legend i musikvärlden Daniel spelar härligt musik och är en begåvad trubadur

Magnus Lang 


Magnus sjunger och underhåller dig och dina gäster på olika typer av event. Tillsammans med sin gitarr spelar och sjunger han allsångslåtar, modern pop, klassiska visor och en hel del annat.

Även musikquiz för att få lite variation på festen.


Med passion för underhållning och livemusik har han underhållit svenskar sedan 1995. "Det har gett mig mycket glädje att se min publik sjunga med, må bra och umgås med varandra".

Anton Hultquist


Anton Hultquist är en bluesartist ifrån Gislaved.

Han uppträder både som soloartist (trubadur) och med band tillsammans med Adam Liljedahl på trummor och körsång och Malte Karlsson på bas och körsång har trion under de senaste åren fokuserat på en repertoar med allt ifrån tidig 50 tals blues till nyare soft rock och popsamt egenskrivna låten inom motsvarande genrer.


Repertoaren stäcker sig ca 6 timmar och 30 minuter med diverse olika hits inom rock, pop, blues, folkmusik. Även egna versioner på house musik förekommer.

Artistbokningar, press & media

For questions, press, media and artist booking enquiries contact
Phone / text / whats app / viber +46 70 520 26 00 E-mail: kontakt@swedeagency.se


Vi är en artistförmedling, artistagent och manager i Stockholm som företräder och bokar svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.

Vi arbetar som artistmanager, artistbokare och förvaltar artist, musik och filmrättigheter samt företräder artister vid avtal, förhandlingar, bokningar och turnèer.
Vi har också en egen pr & marknadsförings avdelning. Vi hyr ut ljud och ljus, producerar radioreklam och videos.


Copyright 2024
©
Alla rättigheter är förbehållna av Swedeagency Europe / Millo Group Ltd
dess dotterbolag eller samarbetspartners.Discjockeys-artister-musiker-programledare