swedeagency.se - artistförmedling
Skådespelare

Catherine Brenner

Jag är en skådespelerska och modell som är 42 år, blont hår, gröna ögon och 165 cm.

Jag har tidigare gjort film, kortfilm, tv-serier, reklamfilm, musikvideos och modellarbete både i Sverige och Danmark. Mina sista jobb var en roll i en prisbelönad dansk kortfilm som heter ”Curling” och även en spansk Netflix serie som heter ”La casa de papel” (säsong 5, avsnitt 1.) Jag arbetar även som koordinator med film och filmfestivaler.

Därutöver har jag också varit modell för olika varumärken, catwalkmodell, vunnit flera skönhetstävlingar och tävlat som Miss Sweden i Rumänien.

Elon Kinberger

Skådespelare

Molly Fältgård

Jag är 23 år gammal och arbetar som röstskådespelare. Jag har utbildning i sång, teater och dans. Har stor scenvana i både stora uppsättningar och mindre gig.

Jamaine Taylor

British born Jamaican. Model and actor with many years of experience. Confident and social. Ability to improvise as well as follow directions and instructions. Languages: English (British and American), Swedish and conversational Arabic.

Martin Tagesson

Skådespelare

Erika Dittmer

ERIKA DITTMER: sångerska, skådespelerska, författare & föreläsare

Erika Dittmer föddes i Stockholm på 1970-talet och har bott flera år utomlands, främst London där hon gjorde sin professionella utbildning påMountview Theatre School 1992-1995. Sedan examen från Mountview har Erika arbetat internationellt som så kallad "Lead Vocalist" & musikalartist på turné i England, på kryssningsfartyg i Västindien, Medelhavet och Norra Europa och i en nycirkusföreställning i Estoril utanför Lissabon för att nämna ett fåtal. Erika är sedan 2008 återigen baserad i Stockholm.

Jimmy Lundin

Röstskådespelare

Hanna Renström

Skådespelare

Bosatt i Stockholm sedan 10 år men kommer ursprungligen från Sundsvall. Utbildad skådespelare vid Stockholm Elementära teaterskola. Arbetat som skådespelare både inom teater och film och har även erfarenhet av performance med sång och dans inkluderat.
Skriver även egna manus, regisserar och klipper film. Just nu producerar jag en egen miniserie som når allmänheten inom en snar framtid där jag själv även spelar huvudrollen.

Jonas Lindh

Skådespelare

Jonas (Ubbe) Lindh heter jag.
Utbildad skådespelare vid Lunds universitet och teaterhögskolan i Malmö.
Jag är en skådespelare som lever och andas teater, som ständigt söker nya utmaningar.
Kommer alltid väl förberedd, enkel att arbeta med och dyker alltid med ett leende på läpparna.
Jag tar varje roll på största allvar och håller mig proffesionell men ser alltid till att ha kul i processen.

Rickard Grönberg

Skådespelare

Jag har jobbat med underhållning sedan 2017 och spelat teater och musikal runtom i landet såsom Fria Teatern, Alla-Tiders-Teater och Skandiateatern i Norrköping och har även jobbat som aktör på olika nöjesparker. Jag har varit röstskådespelare i flera olika sammanhang som t ex i svenska dubbningen av "Baby Bossen 2". Sommaren 2022 spelade jag en komisk roll som Mäklaren i komedin "5 minuter” som går att se på Alla-Tiders-Teaters youtube-kanal. Sommaren 2023 spelade jag en stor roll som Lars Stenström i musikalen ”Skjortkravallerna”, skriven och regisserad av EliSophie Andrée (känd för att ha skapat bl a Viaplay-serien "Ingen Ängel") där jag spelade mot den legendariska skådespelerskan Anita Nyman.

Henrik Andersson

Skådespelare

Jag är en skådespelare på 39 år och har igenom studier på teaterhögskola och universitet utvecklat min kunskap om skådespeleri. Jag trivs bäst på scenen eller framför kameran samt agera/reagera. Jag brinner för detta och har väldigt lätt för att spela/tolka olika karaktärer. Jag är glad och positiv samt har lätt för att improvisera och ta regi. Är en mångsidig skådespelare som älskar yrkets alla möjligheter till variation och utmaningar!
Jobbar med film, TV, teater, reklamfilm och modell.

Julios Guldbog

Röstskådespelare

Jag är Julius, din go-to-röst för reklam, infovideor, e-learning och spel. Är du ute efter en modern och jordnära känsla för ditt företag? Då passar min ungdomliga och varma röst perfekt! Jag anpassar alltid rösten efter din publik och budskap - från lekfull till trygg och allt däremellan!

Jag vill ge dig en en voice-over du är stolt över med proffsig leverans som sparar tid och pengar. Med mig får du kreativ kontroll, snabba puckar, kristallklart ljud och bästa chansen att höras. Slå en signal så kör vi!

Jag jobbar heltid från min egen röststudio och har jobbat med olika röstprojekt i över tio år. Tidigare uppdragsgivare inkluderar Skatteverket, Nintendo, Nickelodeon, Subway, Burger King, Lego och hundratals andra. Jag ser fram emot att spela in nåt grymt tillsammans med er också!

Henning Sjölund

Skådespelare


Johanna Gad

Röstskådespelare


Jag har jobbat vid Sveriges radio i många år, bl a på Ekot men också med inläsning av talböcker. Rösten är mitt redskap, en mjuk melodisk alt som inbjuder till lyssning och lyfter fram berättelsens karaktär. Alla tusentals timmar jag lyssnat nära till människors röster i mina radioreportage gör att jag finner de rätta tonfallen och hanterar textdialog i naturligt talspråk.


Jag talar flytande brittisk engelska, certifierad enligt ESOL B2. Har tillgång till egen studio och radiovana av mycket korta deadlines.


Andreas Bertholdsson

Skådespelare

Håkan Manning

Skådespelare

Sabina Renck

Röstskådespelare


"Hej där! Jag heter Sabina Renck, och är etablerad röstskådespelerska och voice-over-artist med gedigen erfarenhet inom branschen. Jag har haft förmånen att samarbeta med välkända varumärken som SAAB, Sinful, Swappie, MGA Entertainment, Spinmaster, Sysco, Outright Games, Axelssons, Salboheds med flera.

Med över 20 års erfarenhet av teater och skådespeleri, har jag specialiserat mig på att ge liv åt rollfigurer för film, spel och radioteater både på svenska och engelska. Utöver detta, erbjuder jag även mina tjänster inom reklam, dubbning, berättarröst, IVR och e-learning på svenska.

Jag har investerat i en professionell studio med utrustning för att kunna leverera högkvalitativa röstinspelningar inom korta tidsramar, vanligtvis mellan 12-48 timmar beroende på uppdragets omfattning. Det är min passion att skapa levande och engagerande röster, och jag ser fram emot att låta berättelserna och karaktärerna ta form direkt från min hemmastudio."

Jasper Molander

Skådespelare

Jasper Molander är känd från HONDA's bilreklam,The Sound of Musici Värmland samt sin egen filmIn I Elden (Vinnare av Stockholm City Film Festival 2023*) och arbetar även som producent och manusförfattare.

Mar Ramos Osuna

Actress and Singer from Spain.

Julia Grip

Skådespelerskan Julia Grip som medverkat bla i Snöänglar, Heder, Snabba Cash och The Playlist.

Sandra Lagerstrand

Utbildad röstskådespelare och skådespelare som brinner för att bli och gå in i en karaktär och berätta en historia. Hon har en säregen röst som kan göra mycket för en karaktär och en text. Spelålder 12-30 år. 


Jeeda Radwan

Skådespelerska

Thomas Gjutarenäfve

Skådespelare, Konferencier och Dörrvakt!

Han har gjort nästan 300 filmade intervjuer i vitt skilda ämnen med Farmendeltagare, medverkande i "Talang", vittnen i Palmeutredningen, personer kopplade till Estoniautredningen och mycket mycket mer.

Miran Kamala

Miran Kamala frilans skådespelare.Utbildad TV‐regissör och skådespelare.

Har verkat som skådespelare och röstskådespelaresedan 1985, framförallt inom film, radio och TV,

men även på teaterscener både i Sverige och Kurdistan.

Och har även kompetens att jobba bakom kamera och scen.

Känd ifrån bla Kniven i hjärtat, Beck, Wallander och Irene Huss.

Talar flera olika språk och har lätt för att spela olika karaktärer


Mira Hammastedt

Skådespelerska & Modell

Linnea Anderstedt

Skådespelerska 

Paula Ternström

Paula arrangerar poesi i parken under pandemin

Paula Ternström är aktiv som skådespelerska, regissör, pedagog, retorikkonsult och samtalsledare. Paula har en akademisk examen i kommunikationskunskap och pedagogik med inriktning på ledarskap.


Hon har drivit en egen teater, Odenteatern, under fem år med ansvar för ekonomi och repertoar och där hon också startade upp ett ledarutvecklingsprogram.


Paula har producerat ett flertal teaterföreställningar med rikstäckande turnéer. Bl. a ”Matdesperat” om kvinnors komplicerade förhållande till mat och kropp, ”Höstsonaten” av Ingmar Bergman och senast Världsdramatiken runt – en dramatisk kanon från världsdramatiken.

Åsa Älmeby Thorne

Åsa har lång erfarenhet både från scenen och framför kameran. Hon har vunnit pris för roller i Höstmåne och Halv åtta hos oss och nu senast två priser för sin roll i Iakttagen.


Åsa blandar gärna manusbundet med improviserat och tar sig gärna an en komplex roll likaväl, som en "vanlig" karaktär i en ovanlig situation. Utmaning är ett ledord.

Mickael Björkman

Skådespelare & Röstskådespelare


Micke är nu efter många år i branschen en erfaren skådespelare, röstskådespelare och modell. Han har förmågan att sätta sig in i både karaktär och situation vilket hans agerande äkta ....Folk som jobbat med honom säger att han har DET. Sin ”look” men framför allt skådespelet! Han har gjort massor av roller i filmer, reklam, tv-serier, kortfilmer/skolprojekt, radioreklam och musikvideos.

Jan Grund Pedersen

Skådespelare

Christina Britto

Skådespelerska

Camila Ferraz

Brasiliansk skådespelerska utbildad i scenkonst med lång teatererfarenhet.

Under sin karriär deltog hon i amatörgrupper men fick också möjlighet att arbeta med pjäser av stora brasilianska dramatiker i São Paulo, hans hemstad, och i Rio de Janeiro, där hon bodde och studerade teater och dans i två år.

2020 deltog hon i föreställningen "As I collapse" som hölls i Danmark på inbjudan av gruppen Recoil i regi av Tina Tarpgaard.

Bor för närvarande i Stockholm, talar engelska, svenska, portugisiska och kan även agera som modell.


Andrea Håkansson

Skådespelerska

Ulrika Persson

"Skådespelare/statist som har ca 15 års erfarenhet från att jobba med reklamfilm, TV, film, radioreklam, Voice Overs, utbildningsfilm, teater under några år, med manus samt även improviserat.


I många reklamfilmer har hon även varit engagerad i framtagande av idé och manus.


Ulrika har jobbat mycket med humor, men har även deltagit i produktioner som t ex Arne Dahl, Anno 1790, Stig Helmer Story m.fl. Och har även jobbat en hel del som figurant åt Polishögskolan samt Psykologutbildning.

Ulrika gillar humor och action!"

Christian Zea

Skådespelerare

Jenny Dremé

Skådespelerska med långfilmkarriär, filmat på Tv och filmer i Sverige.

Sara Key

Skådespelerska med lång teater och filmkarriär, filmat på Tv och filmer i Usa. Arbetar även med stand up och som moderator.


Sara Key är känd bla ifrån Ben Evans Film (2019), The Tenth Lodge (2023) and Final Diagnosis (2023).

Eric Wentz

Efter en slutförd skådespelarutbildning vid Juilliard Schoool New York, har Eric arbetat 15 år med olika produktioner inom teater, film och TV i Los Angeles och New York.


Hans arbete inkluderar produktioner som Criminal Minds, Law & Order och skådespeleri mot Annette Benning i A24:s Oscarsbelönade film 20th Century Women.


Eric är medborgare i både USA och Sverige och har nyligen producerat sin första kortfilm på svenska Till Max där han står för både skådespeleri, produktion, manus och regi.

Oksana Herradi

Oksana är sångerska, skådespelerska, orientalisk dansare, modell. Vinnare av titeln Mrs. Sweden Globe 2018. Hon representerade Sverige vid en internationell skönhetstävling Mrs.Globe som hölls i Kina.


Oksana har uppträtt som solist i en popgrupp, varieté show och i musikaler ("Cabaret","Oliver ","Chicago") i olika länder.

Deltog i inspelningen av reklam, filmer och TV-program.


Förra året deltog låten "The Milky Way", skriven och framförd av Oksana, i uttagningen till Eurovision i Estland. Även förra året ägde premiären av Oksanas musikaliska filmprojekt "Woman's World" rum på Artis-biografen i Tallinn.

Episod nummer 1 var baserat på jazzlåten "If You Go Away". Där hon framträdde som idé- och scenarioförfattare, sångerska och skådespelerska

David Rubenstien
Röstskådespelare på engelsk amerikanska

Bassim Sabah Albasim
Basim Sabah Albasim ifrån bla filmerna BECK

Johanna Jodaa

Johanna fick upp intresset för skådespeleri vid åtta års ålder och har utövat teater sen dess. Utbildad vid Wendelsbergs folkhögskola.

Hon har ett flertal år som skådespelare på High Chaparral i bagaget där hon dessutom utövat enklare stunt och avancerad ridning. Johanna har även medverkat i en del kortfilmer, sketcher samt i musikal.


Johanna är flytande på engelska, kan grunder i Jazz dans, sjunger och har röstläge mezzosopran.


Per-Oskar Jörgensen
Skådespelare 24 år gammal bosatt i Stockholm

Nelly Ekermark

Nelly är en 29 årig skådespelare från Västra Götaland som har gåttutbildning på Skara Skolscen. Hon har varit med i några kortfilmeri Sverige och Australien när jag bodde där, en reklamfilm förPågen, några teaterföreställningar och jobbat som aktör påbland annat Liseberg och Läckö Slott. 

Kristoffer Stålbrand

Skådespelaren Kristoffer har medverkat i över 80 produktioner inom film, tv, reklam och scen. Han har haft roller i etablerade produktioner som Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Arne Dahl-serien, Drottningoffret, Äkta människor, Maria Wern, Inga Lindström, Bonusfamoljen, Finaste familjen m.fl.


Och har ett stort antal TV-roller i olika sammanhang.
Han har en stor spännvidd från komedi till drama.

Hilda Henze

Hilda Henze är röstskådespelerska och sångerska. Hon har i över femton år arbetat med dubbning, voiceover, sång och inläsning av olika röster.

Som röstskådespelerska har hon dubbat tecknat och otecknat, sång och tal samt varit röst i olika reklamfilmer. Hon har medverkat i filmer som Encanto, Zootropolis och Tingeling och serier såsom Bubble guppies, Barbie och Pokémon.

I reklamsammanhang har jag gjort voiceovers för t ex Hallon, BookBeat och Burger King. Hon har även gjort mer neutrala röster som syntolkning och informationsfilmer.

Joel Kullberg

Joel Kullberg Sjunger, agerar, spelar piano. Skådespelar i tex kortfilmerna ”Faster” (2019), ”Begravningen” (2021) och långfilmen ”the true spirit within” (2022-). Medverkar även i reklam-/företagsfilm, tv, musikvideos, modelluppdrag och annan media. (Nytt för hösten 2023 är poesiläsning på folkteatern, och showen ”Daj hard” på Stora Teatern.)

Omid Walison

Omid Walison är en Svensk skådespelare bosatt i Göteborg som spelat både polis och komedi karaktärer.

Han talar 5 olika språk och har lätt för att spela olika karaktärer.

Elias Åkerman

Elias Åkerman är skådespelare utbildad vid Wendelsbergs folkhögskola/teater- & skolscen samt genom coachning och privatlektioner.


Han har filmat i olika sammanhang, arbetat på Teater Västernorrland och bland annat gjort
en av rösterna i denGuldbaggenominerade kortfilmen Dansa min docka migrationens vals .


Elisabeth Lidén

Elisabeth Lidén är röstskådespelare. Hon har bland annat gjort röstjobb för reklamfilm för Lancome, Svenska Spel, Maybelline, Länsförsäkringar, NCC, m.m. Hon jobbar även som journalist på tv och radio (Efterlyst och Sveriges Radio) och hon har bakgrund som skådespelare med utbildning från Kulturama och Calle Flygare.

Jan Lindwall

Jan Lindwall är känd ifrån norska och nordiska tv serier och långfilmer bla Sonja oq Harald, Blå Kors Norge, Lost in Norway, Sophie Borg, Lykkeland, The Snowman, The Square som bla ses på Svt play, Apple tv, Viaplay och mycket mer.

.

Zahi El Helou

International actor

Bengt Einarsson

Bengt är skådespelare och sångare, utbildad vid teaterhögskolan i Malmö. Han har gjort allt möjligt inom scen och teater och speciellt hållt på mycket med barnteater.


2002-2012 arbetade han på sagolekhuset Junibacken som skådespelare och spelar nu en Alfons Åberg-föreställning som går på turné runt Stockholm.


Han kan göra diverse skådespelaruppdrag och även sjunga, främst inom genrerna visor, jazz och klassiskt, röstläge ljus baryton.

Leyanet Bell

She was once again invited to the International Festival of Cuban

Salsain Sweden Stockholm, teaching dance courses and courses on how Cuban culture is. Participatedin the International Festival of Cuban Salsa in Greece.


She participated in a cultural congress in Israel. Where she cultivated and taught Cuban culture and dances in different cities of Israel, in children's schools in workplaces, at parties, birthdays and weddings.


She danced in the Israel Brazilian dance company where they danced in different parts of Israel at parties, birthdays, weddings, bachelorette parties, until today.

Rebecca Drammeh

Skådespelerskan Rebecca Drammeh har medverkat i TV produktioner och teaterföreställningar.

Joakim Karlsson

Joakim Karlsson är skådespelare, röstskådespelare och

modell. Har har deltagit i ett flertal tv produktion,  scenartist och events.

Madelene Lindberg

Madelene Lindberg är 27 år. Har utbildat sig på folkhögskola. Gått kurser i skådespeleri, dramapedagogik och musikal. Även medverkat i föreställningar och skådespelar uppdrag för bla Järnvägsmuseet, Gävle kommun och Teater Västernorrland.

Artistbokningar, press & media

For questions, press, media and artist booking enquiries contact
Phone / text / whats app / viber +46 70 520 26 00 E-mail: kontakt@swedeagency.se


Vi är en artistförmedling, artistagent och manager i Stockholm som företräder och bokar svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.

Vi arbetar som artistmanager, artistbokare och förvaltar artist, musik och filmrättigheter samt företräder artister vid avtal, förhandlingar, bokningar och turnèer.
Vi har också en egen pr & marknadsförings avdelning. Vi hyr ut ljud och ljus, producerar radioreklam och videos.


Copyright 2024
©
Alla rättigheter är förbehållna av Swedeagency Europe / Millo Group Ltd
dess dotterbolag eller samarbetspartners.



Discjockeys-artister-musiker-programledare