swedeagency.se - artistförmedling
Fotografer

Sara Burai

Fotograf

Rochelle Rosenberg

Rochelle Rosenberg är en mångsidig konstnär och fotograf bosatt i Jönköping, ursprungligen från Filippinerna. Med en passion för att skapa nya och intressanta saker, uttrycker hon sig genom måleri, fotografi och sömnad av kläder. Medverkande inom konst och fotografi, älskar hon att skapa minnen och färgglada bilder samt att fånga detaljer och möten med människor.


Rochelle trivs med att fånga stunden och roliga minnen vid olika evenemang. Hon är mycket observant och har en ögon för att fånga även det konstiga som hon anser vara värt att föreviga.


Med en erfarenhet på cirka ett decennium och samarbeten med både privatpersoner och företag, beskrivs Rochelle som tålmodig, flexibel, humoristisk och pålitlig. Hon är en utåtriktad person med en nyfikenhet som hjälper henne skapa starka kontakter med andra.

Renata Rosén

Jag är fotograf. Samarbetar med artister bla Therese Neaime, Raven Reii, tidningen The Designer Magazine, mm. fotar bla events, modevisningar, privata session.
Jag är en extraordinär kvinna som är en mycket begåvad och passionerad person. Min passion är fotografering. Jag försöker fånga intressanta, unika och vackra ögonblick av livet, naturen och situationer i mina bilder. Med min kamera kan jag visa allt detta i minsta detalj. Mina bilder väcker uppmärksamhet och visar världen i ett extraordinärt ljus. Jag är också lyhörd och öppen för konst, musikteater och film. Jag fångar varje ton, gest och ord som talar till min själ. Kreativiteten och fantasin som ligger inom mig tillåter mig att förstå skönheten och subtiliteten i konst i alla former

Mattz Birath

Mingel - Fest - Bröllop

Fanny Widinghoff

Fanny Widinghoff är en skolad fotograf. Fanny fotograferar allt från bröllop och event till porträtt i studio. Med ett estetiskt öga och en bakgrund inom service är Fanny en fotograf som sätter kundens önskemål i fokus. "

Lars Grönberg

Lars Grönberg är en artist fotograf som både fotar bröllop, artister, modeller och mingel foton.


Han har i sin karriär fotograferat Sara Poul, Therèse Neaimé, Regina Lund, Kristoffer Stålbrand, Café Opera osv.

Kändis fotografen Lasse!

Ösgur

Fotograf

Victor Gidlöf

Fotograf inom bröllop, modeller och artister osv.
Filmar även med drönare.

Mikael Karlin

Mikael Karlin är en fotograf som rör sig inom kulturvärlden i Stockholm och han fotograferar dans, musik och teater i olika former. Ofta tar han bilder från genrepen inför en premiär, för bilder som skall användas till reklam i media. Han är van att röra sig i dessa miljöer och att använda ljuset som finns. Vid behov har han mobila studioblixtar

Billy Andersson

Fotograf 29 år - Göteborg 

Artistbokningar, press & media

For questions, press, media and artist booking enquiries contact
Phone / text / whats app / viber +46 70 520 26 00 E-mail: kontakt@swedeagency.se


Vi är en artistförmedling, artistagent och manager i Stockholm som företräder och bokar svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.

Vi arbetar som artistmanager, artistbokare och förvaltar artist, musik och filmrättigheter samt företräder artister vid avtal, förhandlingar, bokningar och turnèer.
Vi har också en egen pr & marknadsförings avdelning. Vi hyr ut ljud och ljus, producerar radioreklam och videos.


Copyright 2024
©
Alla rättigheter är förbehållna av Swedeagency Europe / Millo Group Ltd
dess dotterbolag eller samarbetspartners.Discjockeys-artister-musiker-programledare