swedeagency.se - artistförmedling
Make Up Artister

Anita Albazi

Jag heter Anita och jag är en professionell makeup artist som har jobbat med kända artister och jobbat som stylist lärare i Tyresö gymnasiet.

Alicia Hurst

Hej jag heter Alicia Hurst!! Jag är 20 år gammal och har sen jag vart 16 jobbat som makeup artist. Jag gick Stylist linjen på Drottningatan Blankas gymnasieskola där jag hade praktik på Odalisque Magazine 50% av studie tiden. Jag har både assat makeup artister samt gjort mina egna plåtningar för magasinet. Har även haft några frilansjobb på sidan av.

Gabija Samasonok

Jag heter Gabija och är en kvalificerad makeup-artist. Med över 6 års erfarenhet inom branschen har jag arbetat med privatpersoner, fotografer och regissörer. Mitt arbete omfattar brudmakeup, vardagliga och kvällsmakeup, no makeup makeup look och teatermakeup.

Jag älskar mode, färger och konst och att arbeta inom denna bransch är en sann glädje för mig. Min filosofi är att "mindre är mer"! Jag strävar inte efter att skapa en annan persons utseende, utan snarare att framhäva och betona människors naturliga skönhet!

Kardanea Al-Shaltan

Jag är makeupartist och hårstylist. Smink är något som har lockat mig sedan barndomen, och jag har erfarenhet av det sedan barnsben. Under min utbildning som makeup artist och hår stylist lärde jag mig att arbeta med brudar, kvällsmakeup och manlig smink, mogen hy, No makeup makeup look, trend (catwalk) och smink från 20 fram till 90 talet.

Nidar Atrushi

Genom min livslånga resa har jag använt smink som mitt främsta verktyg för att skapa konstnärliga mästerverk. Varje ansikte jag möter är för mig en blank canvas, där jag utforskar en mångfald av färger, nyanser och tekniker för att skapa unika och minnesvärda uttryck.


Med en solid bakgrund och internationell erfarenhet, inklusive plåtningar i Paris, känner jag mig fullt rustad att möta och överträffa förväntningarna inom mode- och skönhetsbranschen. Min förmåga att blanda glamour med konstnärlighet gör mig till en mångsidig och eftertraktad resurs för alla projekt där skapande och uttryck är i fokus.

Kristina Sundberg

Jag har lång erfarenhet av frilansarbete och olika typer av makeup som till exempel foto,film,event,bröllop och modevisning.


Jag har ett kreativt sinne och har lätt att anpassa mig till varje uppdrag och kund .

Jina Jabo

Jag är en erfaren makeupartist med över 20 års erfarenhet, där jag har arbetat inom området för makeup, hårstyling och färgning av hår samt specialiserat mig på permanent ansikts-tatuering, såsom läppkorrigering, ögonbrynsformning och applicering av eyeliner med permanent tatuering. Jag har också nyligen lärt mig och utfört ögonfransförlängning.


Höga färdigheter inom makeupkonst och hårstyling.

Erfarenhet av hårklippning, färgning och permanent tatuering.

Förmåga att kommunicera med kunder på en utmärkt nivå.

Förmåga att effektivt arbeta i en mångkulturell arbetsmiljö.

Artistbokningar, press & media

For questions, press, media and artist booking enquiries contact
Phone / text / whats app / viber +46 70 520 26 00 E-mail: kontakt@swedeagency.se


Vi är en artistförmedling, artistagent och manager i Stockholm som företräder och bokar svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.

Vi arbetar som artistmanager, artistbokare och förvaltar artist, musik och filmrättigheter samt företräder artister vid avtal, förhandlingar, bokningar och turnèer.
Vi har också en egen pr & marknadsförings avdelning. Vi hyr ut ljud och ljus, producerar radioreklam och videos.


Copyright 2024
©
Alla rättigheter är förbehållna av Swedeagency Europe / Millo Group Ltd
dess dotterbolag eller samarbetspartners.Discjockeys-artister-musiker-programledare