swedeagency.se - artistförmedling
Stand Up & Föreläsare

Roland Ericsson

Roland Ericssonkanske mer känd som "Tigern" har en bakgrund som proffsboxning, konstnär och
inom sjukvården. Idag driver han eget företag och arbetar som utbildare, coach och föreläsare.

Rolands föreläsningar och aktiviteter är fulla av energi, inspiration, glädje, humor och samtidigt allvar, eftertanke och kunskap.


Susanna Svedbergh

Jag heter Susanna och är en driven, nyfiken, energisk och positiv person som älskar att utforska allt vad livet har att erbjuda. Min drivkraft i yrket som tränare och livsstilscoach är att dela kunskap och verktyg mot hur man tar ansvar för sitt välmående och sina resultat. Detta livslånga projekt bedriver jag genom mitt företag ”All Season Fitness” med tillhörande slogan ”Build yourself to become your own leader”.


Malin Appeltoft

Malin Appeltofft är en erfaren komiker. Hon är också konferencier, författare, lärare, dramapedagog och diplomerad coach samt har ett förflutet som showartist.

Hennes rappa publiksnack, förmåga att se, bekräfta och interagera med publiken skapar en vi-känsla som gör varje framträdande unikt. Malin berör såväl små som stora frågor och är snabb på att improvisera vilket gör att alla känner sig inbjudna i hennes sällskap.


Gussy Löwenhielm


Gussy Löwenhielm älskar humor. Och att utrycka sig genom den. Han gjorde sin ståuppdebut i maj 2008 och har sedan dess uppträtt på de stora klubbarna runt om i landet. Han har dessutom gett ut nio humorböcker, gjort humorprogrammen Rasta Castro och Fel Forum i P3, skrivit manus för Guldbaggegalan och Ellegalan samt skrivit skämt för några av våra mest populära humorprogram.

Runar Søgaard 


Med sin passion för människor, har Runar utbildat, utvecklat och inspirerat människor i mer än 50 länder runt om i världen.


Han har talat på konferenser och samlingar med publik upp till 25 000 människor i USA, Australien, Afrika, Europa och Skandinavien.


Med över 17 000 timmar av individuell coaching, är han mer erfaren än de flesta coacher och terapeuter när det gäller att hjälpa individer, grupper och organisationer att hantera sina utmaningar, problem, motgångar och framgångar.

Sofia Nordgren

Sofia Nordgren är motiverande talare, moderator, programledare,skådespelare, författare, coach, NLP och ståuppkomiker!


Det är sällan man kan beskåda en multi talangfull, begåvad person som skapar hög energi, harmoni, skapar en inkluderande känsla, gemenskap och som bjuder på sig själv och skapar smittande skrattvågor i publiken, 


Hon tar dig med på ett äventyr av olika upplevelser och överraskningarl ängs vägen som får dig att vakna till liv, känna dig levande och bli engagerad och nyfiken på vad hon har att berätta, vad som kommer här näst.


Hon har lång och bred erfarenhet och har uppträtt på många olika scener runt i Sverige och utomlands tex som moderator i Stadshuset, kört stand up i New York, varit med i Svenska TV-program 3 gånger och överraskat och inspirerat tittarna gång på gång.

Zinat Pirzadeh


En av Sveriges största kvinnliga komiker.

Entreprenören, mamman, komikern Zinat Pirzadeh.

Sanna Balsvik


Efter att hon varit chef och ledare på Sveriges Television i 20 år slutade hon och blev egenföretagare för snart fyra år sedan. I stort sett hela livet har hon stått mycket på scen, både som sångerska och som presentatör.

På SVT höll hon också i många större personal- och chefs-möten. Kombon med scenvana och ledarskapserfarenhet gjorde att steget till att jobba som frilansande moderator inte var så stort.

Hennes uppdrag är nu då främst som moderator för seminarier, konferenser, möten och event, men hon gör även en hel del röstjobb och statistjobb vilket är väldigt roligt!

Fadde Darwich 


En legend i Sveriges krogvärld som tillsammans med andra skapade Sveriges största innekrog igenom tiderna "The Spy Bar" på Stureplan i Stockholm.

Sveriges mest omskrivna dörrvakt och entreprenör går att boka som gästvakt för olika evenemang.
Anlita Sveriges kändaste dörrvakt till evenemanget
som inger evenemanget pondus och respekt.

Fadde har en bred erfarenhet ifrån nattklubbar och

bokas flitigt som gästvakt och entrévärd inför premiärer, galor, krogar och företagsevenemang.

Peter Wahlbeck 


Peter Wahlbeck har arbetat med ståuppkomik på heltid sedan 1989. Peter har showat för allt och alla på små och stora scener.


Peter arbetar med roliga och mentala bilder för lyssnaren. Stand up comedy är berättarens konstform.


Med en rutin som få ståupp-komiker har lovar Peter att ge dig och dina gäster en stunds proffsig underhållning till festen, middagen eller konferensen.


Eller varför inte överraska alla med rolig stund på after work eller vid personal träff.

Lars Karlsson


Lars Karlsson är en inspirerande föreläsare som trollbinder sina åhörare när han berättar om sin tuffa uppväxt, hur han redan som 7 åring som fick utstå fysisk och psykisk misshandel. Han talar om sin fars självmord och om hur han blev placerad på barnhem och fosterhem.


Ångest, sorg, och frustration ger publiken en fängslande föreläsning där dom får följa Lars resa från att vara osynlig “jag syns inte..” “jag hörs inte..”till “ Men jag står här nu…”. Hans berättelse om den kamp han kämpat med sig själv och myndigheters maktmissbruk som kan tas för en berättelse från 1800 -talet men är från 1980- talet.

Vendela Gold

En äkta stand up komiker som bjuder på sig själv och får publiken att skratta. En proffsig och snygg show som  passar på alla events

Thato Mabelane


Thato bokas flitigt inom Stand up i hela Europa.

Föreställningen sker på engelska.

Hon tar turnerat med sin otroligt begåvad stand up i 

större delen av världen

Artistbokningar, press & media

For questions, press, media and artist booking enquiries contact
Phone / text / whats app / viber +46 70 520 26 00 E-mail: kontakt@swedeagency.se


Vi är en artistförmedling, artistagent och manager i Stockholm som företräder och bokar svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.

Vi arbetar som artistmanager, artistbokare och förvaltar artist, musik och filmrättigheter samt företräder artister vid avtal, förhandlingar, bokningar och turnèer.
Vi har också en egen pr & marknadsförings avdelning. Vi hyr ut ljud och ljus, producerar radioreklam och videos.


Copyright 2024
©
Alla rättigheter är förbehållna av Swedeagency Europe / Millo Group Ltd
dess dotterbolag eller samarbetspartners.Discjockeys-artister-musiker-programledare