swedeagency.se - artistförmedling
Shower

Charlie Decavita

Upptäck det glada 20-talet med Charlie DecaVita – en av världens främsta Charleston-dansare och en mästarinna inom varietéunderhållning! Med bas i Stockholm och som en av de främsta inom sin bransch, tar hon sin publik på en resa tillbaka i tiden med både glammiga shownummer och roliga danskurser. Från glänsande varietéscener till exklusiva fester runt om i världen, har Charlie imponerat och förtrollat publiken med sin passion för jazz-erans kultur och dans. Hennes erfarenhet sträcker sig inte bara till Charleston hon har även cirkusnummer och varietékonster som får alla att häpna. Med ett komiskt rockrings-nummer, förbluffande magi och hennes förmåga att balansera på champagneflaskor och sluka ballonger, garanteras en oförglömlig upplevelse för alla åldrar.

Angel Gabriel Gutierrez

Ángel Gabriel Gutiérrez is a dancer , model and modern dance teacher who graduated from the Salta Art School, Argentina. He has worked as a dancer and actor at the Malmö Opera in Sweden, at the Gran Teatre del Liceu in Barcelona and the Savonlinna Opera festival in Finland. He has danced in various dance companies in Argentina.

Tove Ahl

Jag heter Tove Ahl, dansare och koreograf. Jag har ägnat hela min karriär åt show, mest på Wallmans Stockholm och Köpenhamn, men också på cirkus i Tyskland, nattklubbsevent, en kubansk kabaret och mycket annat. Som koreograf är jag van vid att arbeta med sångare och tycker om att framställa sångaren så den ser så bra ut som möjligt.

Angel Gabriel Gutierrez

Dansare


Linnea Malmström

Linnea är utbildad på Balettakademien i Stockholm och jobbar brett som dansare, musikalartist och koreograf.


Hon har jobbat med koreografer som Virpi Pahkinen, Mari Carrasco, Peter Svenzon, Yuval Pick, Roine Söderlund, Hans Marklund och medverkat i musikaler som Cabarét, A Chorus Line och De' e' det här vi kallar kärlek samt koreograferat eget verk på PSA i Paris.

Tore Skytén

Kanske har du varit på ett event och stött på en magiker som förvandlat en avvaktande och kanske stel atmosfär till en glad och uppsluppen partystämning med ljudliga skratt och med gäster som trivs och har roligt? Om inte, så kan jag tala om att det är precis det jag som magiker ser som min främsta uppgift: Se till att gästerna trivs och har roligt på festen/eventet.


Mingeltrolleri: Jag rör mig smidigt bland gästerna vid ankomst eller vid borden då de väntar på att bli serverade och underhåller med magiskt trolleri. Med mingeltrolleri händer allt på nära håll, magi och humor trollar bort dead moments. Risken för att gästerna börjar klättra på väggar eller i värsta fall lämnar eventet/festen i förtid minimeras.


Scen show: På en fest eller ett event är det roligt om det händer något, en programpunkt som blir en gemensam upplevelse för alla gäster. Min scen show engagerar hela publiken och någon/några får också komma upp på scen och hjälpa till. Ingen görs till åtlöje utan alla skrattar och har roligt tillsammans. Jag avslutar alltid min scen show med en Grand final som garanterat får alla gäster att häpna.

Johan JG Magic

Utövat magi professionellt i snart 10 år.


Han har en stor passion för mänskliga möten och att förgylla olika typer av event med min magi. Gör allt från mingelmagi och mindre föreställningar till större scenshower.

Har erfarenhet från olika typer av event. Företagsevent, privata fester, möhippor, julfester för att nämna några och har även underhållit på Nobelfesten.
Han har ett stort driv att fortsätta utvecklas inom detta. I takt med att jag fortsätter möta kundernasönskemål och att vara en stämningshöjare på deras evenemang.

El Mehdi Laalaoui

I am El Mehdi Laalaoui, a dancer (B boy) with over 7 years of dedicated experience in the world of dance. My journey has not only been about mastering the art of Bboying but also about sharing my passion through numerous workshops. I take pride in infusing a cultural touch into my dance, celebrating diversity through movement.


I bring not just a dancer with over 7 years of experience but a dynamic artist who has conducted numerous workshops. My passion for dance is coupled with a dedication to sharing this art form with others. As a "B boy" (dancer) I bring not only technical proficiency but a cultural touch that enriches the storytelling aspect of my performances. I am excited about the prospect of contributing my unique skills and cultural influence to the diverse array of talent .

Showtime

It´s Showtime! När vi dundrar upp på scen och ut i publik i våra paljettkläder är det Showtime! Vårt koncept är att vi tar showen ut till publik, där den är hemma, med catwalks, extra scenpodier ute i folkvimlet och vi utnyttjar naturliga höjder såsom stolar, bord och baren - om det är möjligt.


Vårt signum är fullt ös och få gästerna att släppa loss till första set. Samtidigt håller vi det musikaliska mycket högt. Våra artister håller mycket hög nivå sångmässigt och flera i gänget är danskoreografer.Vi har ett flertal shower att välja på, allt mellan en renodlad melloshow till krogshower och en spektakulär show med liveband.

DráGòn 

DràGóN är en fantasy-knight inspirerad föreställning med några av de mest erfarna eld artisterna i Sverige.


Stor vikt läggs vid kläderoch musikval. Vi har special tillverkade läderrustningar som hela tiden byggs på och utvecklas.


Jakkin Wiss

En av de mest erfarna eld och cirkusartisterna i Sverige.


Ann Bergström

Skicklig eldkonstnär med många års erfarenhet av en mängd olika show discipliner.


Emil Åkesson

En av vårt lands mest aktiva eldkonstnärer med stor bredd och mycket erfarenhet.

Clownen Mike
Fraulein Frauke

The Sultry Siren of Yesteryear
Fräulein Frauke är Sveriges största burlesque-export och en överdådig vintageinspirerad, extravagant showgirl med klass och glamour ända ut i de glitterbeströdda fingerspetsarna.

Känd för sin vackra sång, fantastiska kostymer och intellektuella kreativitet på scenen, kombinerar denna mörka skönhet jazz och striptease med glamouren från Old Hollywood och det tidiga nittonhundratalets dekadens.
Hon har också en sjungande showgirl-trio "Frauke & the Fräuleins" som bjuder på festlig musik och dans med covers från 60-70-80-talet och som bjuder på glittrande disco, Abba osv.

Jessica Alonzo 

Poledance har vuxit snabbt i Sverige och utomlands som träningsform, dans och show.


Ett antal poledance skolor och kurser har öppnat med deltagare som står på kö till dessa utbildningar i Sverige.


Vi erbjuder professionella poledansare inför galor, shower, mässor, möhippor och svensexor med en snygg och proffsig show som vi bla levererat till fitnessmässor, Radio rix, krogar, föreningar, premiärer och företagsevenemang m.m.

Artistbokningar, press & media

For questions, press, media and artist booking enquiries contact
Phone / text / whats app / viber +46 70 520 26 00 E-mail: kontakt@swedeagency.se


Vi är en artistförmedling, artistagent och manager i Stockholm som företräder och bokar svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.

Vi arbetar som artistmanager, artistbokare och förvaltar artist, musik och filmrättigheter samt företräder artister vid avtal, förhandlingar, bokningar och turnèer.
Vi har också en egen pr & marknadsförings avdelning. Vi hyr ut ljud och ljus, producerar radioreklam och videos.


Copyright 2024
©
Alla rättigheter är förbehållna av Swedeagency Europe / Millo Group Ltd
dess dotterbolag eller samarbetspartners.Discjockeys-artister-musiker-programledare